"Stiiiiilla helg, heeeeliga..."

Tja, sitter hemma i december mörkret. Har nyss sett en film med en kompis, men är nu själv igen. Jag är så himla uttråkad! Jag hade ingen lust att dra ut eller in till stan så då blev det film nu dör man av tristess. Jag är trött på alternativen som erbjuds; antingen tittar man på film, drar ut och super eller så sitter man hemma och nördar nåt uttjatat spel online. Jag känner en "omättbar" hunger... jag hoppas att det blir  bättre vid jul, längtar efter att se lite ansikten man inte sett på länge.
The Grudge såg jag förresten, tvåan, den har ju varit så himla mytomspunnen men mjaaaeeääähh! :P Ingen höjdare... Nåväl, det är jäkligt nice att man inte har någon skola att tänka på nu, skrev sista provet i dag sååå nu är det bara att ta på sig ett par glasögon med ditmålade ögon på, luta sig bakåt och somna in i klassrummet, hehehe. Eller så ristar man in lulliga gubbar i bänarna, tuggar tuggummi och kastar pappersflygplan; det finns mycket att göra i skolan ;). Fast sen har vi ju det där tema arbetet... -.- "Diskriminering". Åhhh vad tråkigt, betygsätts det ens? Vad är syftet? Vi har haft tre "roliga" föreläsningar, den första kanske inte tillhörde detta arbetet men den var "rolig" den me ^^ (titta BLT lördag den 13 december, sida 36 del 1!). Jag tror att vi ska lära känna klassen över oss bättre för er som inte redan vet och för er som vet så "vet" vi ju hur bra det gick förra gången!

Men snart är det jul och slut på detta eländet ;p. Jag tänkte ge ett tips på ett tidsfördriv och jag behöver en bekant som jag kan utöva detta med! =) Många sysslar ju med att sjunga, spela gitarr, rita, fiffla med skatten, samla på frimärken och ladda upp bilder på bdb, men eftersom alla dessa alternativen är exakt lika über-geekiga så ska jag lära mig att jonglera! :D Jag har kunnat en "three-ball-cascade" i många år, lärde mig först av en holländsk knarkare i Norge, men det är i sig lite av en annan historia. Mitt mål är att klara jonglera med fyra bollar, vilket är/verkar typ omöjligt, men övning ger ju färdighet om man inte har något allvarligt fel på sig xD och eftersom jag tycker att det verkar omöjligt så kan ni ju tolka det som ni vill... menmen, inget fel på en "fools dream" aight?  Jag vågar inte säga ett datum då jag tidigast ska bemästra det här dock... ;p Kanske tycker jag att det är omöjligt bara för att jag endast har tre bollar... hmm. Jag får kanske önska mig några glassiga jongleringsbollar i en sån där liten ask ni vet ;) rödsvarta, hehehe...

Jag måste bara få avsluta med att berätta om en person som jag verkligen ser upp till; Anton Johansson. Det finns många med det namnet här i trakten, men this is one of a kind xD. Asså man kan inget annat än skratta när han är med ;))) om Benny nu läser detta hoppas jag att han kommenterar ett roligt minne och delar med sig om sin uppfattning ^^. I fredags när jag åkte bussen hem så glömde jag plinga, så jag fick hoppa av typ 200 meter från mitt hus vid Sturköhallen (lokal affär). Anton skulle in och handla nåt där så jag hängde med honom. Kan ni gissa vad han köper? XD
Han köper inte mindre än 6 liter julmust, en sån där äcklig korv med risgrynsgröt (vilket han äter som det är, utan tillagning om det nu är meningen XD), sedan nån jävla Bobs blandsaft två paket! AAHAAHAHa! xD "Nu har jag laddat inför helgen" sa han ;))) Den själen är så skön asså... han kommer nog inte leva längre än till 25 års åldern dock, med de levnadsvilkoren han lyder under ;)

Hoppas ni inte har läst detta, för om ni har så har ni exakt lika tråkigt som jag :P God Jul på er, eller fasen det är för tidigt... God Lucia menar jag... eller nåt :D

Ipredator - Stoppar brottslighet ?



Ipredlagen vilken bland annat ska göra det möjligt för företag att kräva privatpersoner på pengar, då de exempelvis laddar ner företagets vara gratis. Detta har givetvis bemötts med hårt motstånd från väldigt många, främst på internet i form av bloggar. Lagen möjliggör att man får spåra upp privatpersoner på deras IP-adresser och därmed skicka hem brev och kräva böter.
Argumenten mot lagen är att privata företag inte bekämpa brottsligheten och dessutom att man aldrig kan vara säker på vem som utförde den "illegala fildelningen", för det ryms ofta fler än en användare på en IP-adress. Jag tror aldrig att den här lagen kommer att fungera i praktiken, ska man ställa en hel ungdomsgeneration inför domstolen? Det kommer kosta oss skattebetalare enorma summor.
Jag tycker personligen att det är mycket dyrt om man ska köpa en ny film som kommit ut till exempel. Den kostar minst 200 kr och man ser den i regel bara en gång. Det är bra, tror jag att detta tillslut har väckt debatt. Att vi nu ska stifta en lag som förbjuder oss att ladda ner förargar civilbefolkningen bara ännu mer. Kan vi inte komma överrens om billigare filmer/skivor istället för att företagen i samarbete med staten håller monopol på den här marknaden. JJag såg en dokumäntar för ett tag sedan och en CD-skiva kostade endast 7-8 kronor att både tillverka, få in musiken på den, paketera och transportera. Måste vinsten vara så enormt stor?!?!

Jag tycker man borde gå igenom det här mer noggrant innan man bara stiftar en lag. Fildelningen kommer inte att upphävas, det finns tusentals programm som kan dölja ens IP-adress och aldrig skulle någon orka med att sitta å leta upp och straffa varenda en som laddar ner någonting.

RSS 2.0